Lange afstand Hasselt en Antwerp International Youth Swimming Cup

Zondag 16 april: 800m (dames) en 1500m (heren) vrije slag met prachtige tijden te Hasselt.
Lotte Delporte en Lotte Verhulst behaalden beiden de A-limiet, Ellen Goovaerts behaalde goud in het algemeen klassement en Lotte Verhulst werd 3e in haar categorie.
Wout Van de Gender, Tyron Makboulian, Nils Van de Gender, Bjarne Thys en Benjamin Verbist behaalden eveneens de A-limiet. Bjarne werd ook nog 3e algemeen en behaalde zilver in zijn categorie, Nils behaalde eveneens zilver en Benjamin brons.

Onze 3 High Hopes zwemmers (Vince Goethals, Alexander Van Hoey Billiet en Jasper Van Remoortere) zwommen in Antwerpen onder de vlag van de Vlaamse Zwemfederatie en behaalden daar zeer mooie resultaten op internationaal vlak.
Op de finale 100m vrije slag werd Jasper 3e , Alexander 4e (met haai) en Vince 6e (A-limiet). Bij de 100m rugslag werd Vince 3e, Jasper 4e (A-limiet) en Alexander 5e.
In de wedstrijden zonder finales: 200m vrije slag: 1e plaats voor Jasper, 3e plaats voor Alexander (met haai) en 6e plaats voor Vince, 200m rugslag: Jasper 1e, Vince 2e en Alexander 4e (allen in A-tijd), 50m schoolslag Vince 1e, Alexander 8e en Jasper 15e.