Najaarsmeeting te Dendermonde en ALGT Diamondcup te Temse.

Zaterdag kwamen zwemmers van jeugd- en subtop aan de slag in Dendermonde.
Onze 9 en 10-jarigen behaalden elk een medaille op 400m vrije slag: Amélie De Smet zilver bij de 9-jarigen, Noor Verhulst brons en Hannes Hoefman goud bij de 10-jarigen. Verder behaalde Wout Van de Gender nog een gouden medaille en A-limiet op 400m vrije slag en Maite Palmkoek en Lena Thomas brons. Imad Tallouch, Wout Van de Gender en Aline De Meester behaalden ook nog een zwaan-limiet.

Zondag was het de beurt aan zwemmers van top en subtop en 2 jeugdzwemmertjes, met een zwaan-limiet voor Minne Hebb. Bijkomende A-limieten werden hier behaald door Raphaël Van Hoey Billiet, Islam El Bouhdidi, Nils Van de Gender (2), Arne De Grauwe, Matteo Bas, Lotte Delporte, Alae El Bouhdidi en Claire De Brabander. Lise Reyniers zwom een Haai op 50m vrije slag.
De open estafetteploegen behaalden telkens een 2e plaats, bij de Australische estafette werden onze meisjes 3e en de jongensploeg 4e.
In het totaalklassement volgens de Finapunten van 4 gezwommen wedstrijden samengeteld behaalden bij de 13-14-jarigen Jasper Van Remoortere en Lise Reyniers brons, bij de +17-jarigen werd Lina Goethals 2e en Ellen Goovaerts 3e.
STW behaalde een 3e plaats in het clubklassement!