STW behaalt het hoogst aantal medailles op de Vlaamse Jeugd Talent Challenge!

Van vrijdag tot zondag namen we deel aan de VJTC of Vlaamse Jeugdkampioenschappen, te Antwerpen. We eindigden op een 4e plaats in het clubklassement (op 57 clubs) en behaalden 9x goud, 6x zilver en 9x brons en dat met slechts 5 individuele deelnemers!!
Onze geselecteerden waren: Raphaël Van Hoey Billiet, Lise Reyniers, Vince Goethals, Alexander Van Hoey Billiet, Jasper Van Remoortere en Robbe Verhagen. Robbe was spijtig genoeg gekwetst en moest forfait geven. In onze estafetteploeg jongens werd hij vervangen door Tyron Makboulian en Wout Van de Gender.
De resultaten waren uitstekend en iedereen zwom persoonlijke records op alle wedstrijden!
Onze jongste deelnemer Raphaël behaalde bij de 12-jarigen 4 A-limieten en eindigde 2x binnen de eerste 8 (5e op 100m vlinder en 7e op 100m rug) en werd in het eindklassement 12e.
Bij de meisjes 14 jaar behaalde Lise 4 Haai- en 2 A-limieten, 1x ZILVER en 3x BRONS, 1x 4e en 1x 7e. In het totaalklassement behaalde ze BRONS.
Bij de jongens 14 jaar bezetten we in het totaalklassement maar liefst de eerste 3 plaatsen. GOUD voor Jasper, ZILVER voor Alexander en BRONS voor Vince.
Jasper behaalde op al zijn wedstrijden (voor iedereen 6 in totaal) GOUD!! en zwom ook 6 Haai-limieten. Alexander behaalde 1x GOUD, 2x ZILVER en 3x BRONS met 1 Haai en 5 A-limieten. Vince 2x GOUD, 1x ZILVER en 3x BRONS met 2 Haai en 3 A-limieten.
De estafetteploeg behaalde 2x ZILVER (4x100m vrij met Tyron en 4x100m wissel met Wout)

Goud, zilver en brons voor STW: Jasper, Alexander en Vince
Brons voor Lise
Zilver voor de estafetteploeg Alexander, Tyron, Vince en Jasper
2e x estafettezilver voor Vince, Alexander, Jasper en Wout