Wedstrijden: 1e dag Relaycup te Dendermonde en Hasseltse 200m’s.

Zaterdag 27/11 1e dag van de nieuwe regionale Relaycup, die plaats had te Dendermonde. Voor de jongste STW’ers was het hun 1e wedstrijd van 2021. Ze deden hun uiterste best en behaalden reeds mooie resultaten.
Medailles waren er voor de 10-jarigen Raphaƫl Van Hoey Billiet: 1x goud en 2x zilver en Celeste De Brabander: 2x brons.
Verder was er nog brons voor Matteo Bas, zilver en brons voor Wout Van de Gender, goud voor Jente Verhulst en zilver en brons voor Anas Tallouch .

Zondag 28/11 gingen we naar Hasselt, daar kwamen in de voormiddag de 11 tot 14-jarigen aan de beurt, in de namiddag 15j en ouder.
Ook hier werden weer prachtige tijdsverbeteringen genoteerd, samen met enkele opmerkelijke prestaties en mooie medailles.
Goud: Alexander Van Hoey Billiet (2x), Vince Goethals, Lise Reyniers, Jasper Van Remoortere, Benjamin Verbist en Olivier Orban / Zilver: Robbe Verhagen (2x), Jasper Van Remoortere, Lise Reyniers en Bjarne Thys / Brons: Vince Goethals, Ellen Goovaerts en Olivier Orban.
Thomas Waelput behaalde zijn eerste A-limiet en dit op 200m vrije slag, Nils Van de Gender, Bjarne Thys en Lotte Verhulst behaalden een A-limiet op 200m schoolslag, Claire De Brander op 200m wisselslag.
Jasper Van Remoortere zwom een clubrecord op 200m wisselslag in een tijd van 2.29.64 en Alexander Van Hoey Billiet op 200m vrije slag: 2.11.74
Lise Reyniers, Jasper Van Remoortere en Vince Goethals behaalden ook nog een haai op 200m rugslag.