Belgisch kampioenschap 15 jaar en ouder

Charlotte Vandendries, Lies De Weirdt, Aaron Engels, Lars Sonnaert, Robbin Vermeulen, Philip Heirman, Jonas Beirnaert, Marie-Claire De Baere en Gaetan Meganck hebben afgelopen weekend het beste van zichzelf gegeven tijdens het Belgisch kampioenschap voor wie 15 jaar of ouder is.

Aaron behaalde een finaleplaats op 50m en 100m schoolslag. Daarin zwom hij twee keer een persoonlijke besttijd, goed voor twee 4de plaatsen.

Robbin behaalde een 8ste plaats op 100m schoolslag. Hij kon zijn kansen niet helemaal verdedigen wegens een knieblessure.

Marie-Claire miste op twee tienden van een seconde de Belgische titel op 400m wisselslag, maar werd dan jammer genoeg uitgesloten door een foutje bij het keerpunt. Medaille gemist… Ze werd ook nog 4de op 200m vlinderslag en 6de op 200m rugslag.

Op de laatste dag van het kampioenschap versierde Jonas nog een finaleplaats op zijn favoriete stijl: 400m wisselslag. Daarin eindigde hij 7de. Jonas miste daarnaast jammer genoeg een finaleplaats op 50m schoolslag door een val i.p.v. een duik in het water bij de start (gladde startblokken in Charleroi…).

Vanavond geven al onze BK-deelnemers nog één keer het beste van zichzelf tijdens de Recordpogingen, en daarna… VAKANTIE!