Clubrecords voor Vince en Jasper tijdens wedstrijd “Beker stad Hasselt”.

Zondag 30 april trokken we met een mooie delegatie naar Hasselt. We eindigden in het totaalklassement als club op een mooie 3e plaats.
Vince Goethals zwom een clubrecord op 200m rugslag in een tijd van 2.17.98 en Jasper van Remoortere deed hetzelfde op 200m vrije slag in een tijd van 1.58.33.
Haai-limieten werden behaald door: Vince op 200 en 400m vrije slag en 200m rugslag, Alexander Van Hoey Billiet op 400m vrije slag en Jasper op 200m schoolslag en 200m vrije slag.
A-limieten waren er voor: Lotte Delporte, Claire De Brabander, Lotte Verhulst, Raphaël Van Hoey Billiet, Islam El Bouhdidi, Tyron Makbloulian, Nils Van de Gender, Wout Van de Gender, Bjarne Thys en Robbe Verhagen (allen op 400m vrije slag), Alae El Bouhdidi op 100m vrije slag en Ellen Goovaerts, Claire, Wout en Stijn en Benjamin Verbist op 200m vrije slag.
Behaalden STW-zwaanlimieten: Noor Verhulst, Fien Wullaert, Lotte Delporte, Raphaël en Tyron op 200m rugslag en Jente Verhulst op 200m wisselslag.
Medailles:
Goud: Claire (3x), Vince (3x), Jasper (4x), Olivier, Karo (2x), Raphaël, Robbe, Nils (2x), Alexander
Zilver: Lotte D., Raphaël (2x), Nils, Alexander (3x), Vince (2x), Stijn (3x), Alae, Benjamin, Laurine, Olivier, Ellen, Wout, Tyron, Claire
Brons: Alae (2x), Lotte V., Jente, Lina (2x), Alexander, Karo, Fien, Tyron (2x), Islam, Nils, Bjarne, Benjamin
In het individueel totaalklassement (optelling Fina-punten van alle gezwommen wedstrijden) behaalden Vince en Nils goud, Jasper, Stijn, Claire en Karo zilver en Alexander, Wout, Olivier, Alae en Ellen brons.