Finale Belgisch zomercriterium: 3x goud, 6x zilver en 4x brons!

Onze finalisten presteerden uitstekend en werden daar dan ook voor beloond!
Xander Hebb behaalde 3x goud en 2x zilver en heeft zo zijn zwemcarrière bij STW op een mooie manier afgesloten. Hij gaat vanaf september studeren en op kot in Oostende en zal dus overstappen naar ROSC. Wij zullen hem missen, maar danken hem voor de mooie resultaten die hij voor STW heeft behaald.
Onze jongens 12 jaar hadden een nadeel in de competitie, omdat er 2 zwemmers met buitenlandse nationaliteit stokken in de wielen staken om goud te behalen. Aangezien deze finale niet als Belgisch kampioenschap herkend werd, kregen zwemmers met een buitenlandse nationaliteit, maar zwemmend voor een Belgische club ook een medaille.
Zo behaalde Alexander Van Hoey Billiet 3x zilver en 2x brons, Vince Goethals 1x zilver en 1x brons en Jasper Van Remoortere 1x brons.
Ondankbare 4e plaatsen waren ook nog voor Luna De Keersmaeker (1 tiende van brons), Vince Goethals (2x), Benjamin Verbist en Jasper Van Remoortere.
Nu voor allen nog een welverdiende vakantie, met misschien nog een deelname aan onze open water wedstrijd “De Ster” op 15 augustus!

De uitslag kan je bekijken op toptime.