Sprintmeeting ‘Memorial Herman Braeckman’ in Aalst

Aan de reeksen van de 50m-wedstrijden in de voormiddag namen 6 zwemmers van STW deel. En ze behaalden allemaal een of meerdere finaleplaatsen.

Arne De Grauwe werd 3de op 50m vlinderslag, 2de op 50m schoolslag en 3de op 50m vrije slag. Karo Lippens won de finale van de 50m rugslag en werd 6de op 50m vrije slag. Stijn Verbist werd 7de op 50m schoolslag. Olivier Orban behaalde een 4de plaats op 50m schoolslag. Maxine Weyts werd 6de op 50m schoolslag en Rino Lippens behaalde een 4de op 50m rugslag.

In de namiddag werden de 100m-wedstrijden gezwommen. Onze zwemmers probeerden een mooie tijd neer te zetten in 50m-bad, met het oog het Belgisch kampioenschap deze zomer. Alexander van Hoey Billiet, Lise Reyniers en Lotte Delporte toonden hun kunnen en behaalden 2x goud (Alexander), zilver en brons (Lise) en goud (Lotte).