STW behaalt 1x GOUD en 2x ZILVER tijdens VLAAMSE JEUGDKAMPIOENSCHAPPEN te Antwerpen!

Even paniek, toen ARNE DE GRAUWE vorige week zijn vinger brak en voor deelname aan de kampioenschappen werd gevreesd, maar gelukkig kon hij toch zwemmen en … werd hij VLAAMS KAMPIOEN op 200m schoolslag (meteen ook goed voor een HAAI in een tijd van 2.42.50) en behaalde ook ZILVER op 100m schoolslag.

LUNA DE KEERSMAEKER zwom als 11-jarige haar 1e grote wedstrijd en behaalde meteen een ZILVEREN MEDAILLE op 200m schoolslag.
SAM HOOF probeerde op dezelfde wedstrijd hetzelfde bij de 12-jarigen, maar viel spijtig net naast het podium met een ondankbare 4eplaats.

Ze zwommen alle 3 ook nog verdienstelijke ereplaatsen bij de eerste acht: Luna (6e op 100m schoolslag), Sam (8e op 100m schoolslag), Arne (4e op 200m wisselslag en 5e op 200m vrije slag)

Onze andere geselecteerden, die voldeden aan de limieten om te mogen deelnemen waren: Nils Van de Gender, Benjamin Verbist, Lotte Verhulst, Emma Cerpentier, Quinten Hebb, Lina Goethals en Ellen Goovaerts. Ze verbeterden bijna allen hun 50m-bad tijden en sommigen onder hen behaalden ook reeds limieten voor de Belgische Zomerkampioenschappen.